
بهترین روش برای برداشتن خال گوشتی بدون جراحی
خال های پوستی که انواع مختلف و سایزهای متفاوتی دارند در برخی از نقاط صورت و بدن به دلیل تجمع سلول های رنگدانه پوست یعنی ملانین در یک نقطه از پوست شکل می گیرند و گر چه اغلب بی ضرر و بی خطر می باشند اما برخی از افراد به دلیل تاثیر آنها در زیبایی پوست خود مخصوصا در نواحی صورت تمایل دارند آنها را با روش های مختلفی رفع کنن، خال های پوستی از نظر ظاهری به دو دسته گوشتی و سطحی تقسیم می شود و برای از بین بردن هر کدام از این خال ها روشی مناسب باید انجام گیرد اما بهترین روش برای برداشتن خال گوشتی بدون جراحی چه روشی می باشد.
آنچه در این مقاله می خوانیم
خال گوشتی
خال گوشتی که در پزشکی به آن نوی گفته می شود خالی می باشد نوعی از خال می باشد که از سطح پوست برآمده تر می باشد و حالت گوشتی و نرم دارد و در اندازه های مختلف در نواحی صورت و بدن ایجاد می گردد و گاهی ممکن است در طول زمان بزرگتر شوند و یا تغییر رنگ دهند.
برداشتن خال گوشتی
خال های گوشتی را می توان به دو روش جراحی و لیزر درمانی از روی پوست برداشت اما به دلیل اینکه ممکن است این خال ها بدخیم و سرطانی باشند باید قبل از درمان توسط پزشک از آنها نمونه برداری انجام گیرد و سپس اقدام به برداشتن آنها با روش های مختلف کرد.

برداشتن خال گوشتی
برداشتن خال های گوشتی بدون جراحی
اگر خال های گوشتی بدخیم باشند تنها روش رفع آنها جراحی خواهد بود اما در صورت عدم بدخیم بودن این خال ها می توان از روش های غیر جراحی و لیزر جهت رفع این خال ها بهره گرفت، در روش غیر جراحی خال های گوشتی با لیزر معمولا برداشتن ها خال های گوشتی با چند جلسه لیزر درمانی انجام می گیرد .
در این روش نور لیزر مستقیما به خال گوشتی تابیده می شود و آن را گرم می نماید تا در نهایت خال ترکیده و تخریب شود ، در این روش که با بی حسی موضعی انجام می گیرد پوست به هیچ گونه جراحی و بخیه نیاز نخواهد داشت و جای خال به تدریج توسط خاصیت خود درمانی پوست پر خواهد شد.
لیزر خال های گوشتی
لیزر خال های گوشتی بیشتر در مورد خال های گوشتی کوچک و با قطر کم کاربرد دارد و در مورد خال های گوشتی بزرگ و ضخیم و قدیمی بهترین روش جهت رفع آنها روش جراحی خواهد بود، مدت زمان استفاده از لیزر جهت رفع خال های گوشتی به تعداد خال ها و قطر آنها بستگی خواهد داشت .
افرادی که جهت رفع خال های خود لیزر درمانی داشته اند باید به دلیل التهاب و قرمزی پوست و حساس شدن سطح آن تا چندین روز از تابیدن اشعه آفتاب بر روی پوست خود خودداری نمایند و در هنگام خروج از منزل حتما ضد آفتاب مناسب با پوست خود را مصرف نمایند.
منبع : مرکز تخصصی جراحی زیبایی آریا ایران نوین
دیدگاهتان را بنویسید