با شما تماس می گیریم...


    مشاوره ربات تلگرام (۲۴ ساعته)

    بیماری ریزش موی بدن چیست
    15 سپتامبر 2018 بدون نظر 337 بازدید

    بیماری ریزش موی بدن

    برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
    [کل: 1 میانگین: 3]

    مطمئنا افراد زیادی را دیده اید که پس در دوره از زندگی خود موهای بدن خود را از دست می دهند، این مسئله تا زمانی که علت آن مشخص نشود میتواند ترسناک باشد اما باید بدانید بیماری ریزش موی بدن که پزشکان بر روی آن گذاشته انداتوایمیونمی باشد. نکات زیادی در رابطه با این بیماری وجود دارد از جمله اینکه ۲% از مردم کل جهان به آن مبتلا هستند. برای اینکه بخواهید آگاهی بیشتری نسبت به این بیماری داشته باشید در نظر داریم در رابطه با اسم بیماری ریزش موی بدن و همچنین دلایل بروز آن توضیحاتی را خدمت شما ارائه دهیم. با ما همراه باشید.

    اسم بیماری ریزش موی بدن

    همانطور که گفته شد بیماری ریزش موی بدن اتوایمیون می باشد. این بیمراری اغلب به دلیل بروز اختلالاتی در سیستم ایمنی بدن رخ می دهد هنگامی که سیستم ایمنی بدن فولیکول های مو را به عنوان یک عامل خارجی بشناسد سعی در از بین بردن آن می کند در نتیجه پس از مدتی متوجه می شوید که بخش از بدنتان دچار ریزش مو شده است.

    ریزش موهای بدن

    چیزی که برای شما وحشت آور خواهد بود. نکته ی دیگری که در رابطه با اسم بیماری ریزش موی بدن باید بدانید این است که چون ریزش مو به صورت ناحیه ای رخ می دهد و اغلب به صورت یک سکه بخشی از ناحیه ی دارای مو خالی می شود آن را ریزش موی سکه ای و یا منطقه ای نیز می نامند. این بیماری اغلب به سرعت پیشرفت می کند و کم کم به ابرو ها، مژه ها، قسمت ریش در مردان و در نهایت به سر آنها نیز سرایت می کند. وقتی با این بیماری روبرو می شوید بلافاصله باید به سراغ درمان بروید.

    ریزش موهای بدن

    ریزش موهای بدن

    درمان ریزش مو بدن

    پس از اینکه در رابطه با بیماری ریزش موی بدن توضیحاتی خدمت شما ارائه دادیم حال نوبت به درمان آن رسیده است. در رابطه با درمان ریزش موی بدن باید بدانید که این بیماری اغلب به سختی درمان می شود زیرا فعال کردن ریشه مو برای رویش مجدد بسیار سخت است.

    پس از اینکه موها دچار ریزش مو می شوند ریشه مو ضعیف شده و توانایی رشد ندارد استفاده از محلول هایی نظیر دیفن سیپرون با تجویر پزشک میتواند در کنترل این بیماری نقش داشته باشد و میتواند با تحریک سیستم ایمنی بدن منجر به رویش مجدد موها شود. اما باید بدانید که این درمان قطعی نبوده و نباید به آن دلخوش کنید.

    منبع : کلینیک تخصصی کاشت موی طبیعی  آریا ایران نوین




    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.