با شما تماس می گیریم...


    مشاوره ربات تلگرام (۲۴ ساعته)

    جوش زدن صورت در سن بلوغ
    14 نوامبر 2018 بدون نظر 406 بازدید

    جوش زدن صورت در سن بلوغ را چطور کنترل کنیم

    برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
    [کل: 1 میانگین: 4]

    گر چه بروز جوش و آکنه ور صورت به سن خاصی محدود نمی شود اما این عارضه در سن بلوغ و در نوجوانان بسیار شایع می باشد و اکثر نوجوانان در این سن از بروز مداوم جوش در صورت، گردن ، سینه، شانه و بازوهای خود بسیار شاکی و ناراحت هستند و گر چه این عارضه بیماری وخیمی نمی باشد اما به دلیل بدشکل کردن صورت با نوجوانان نسبت به ایجاد این عارضه واکنش شدیدی نشان می دهند اما جوش زدن صورت در سن بلوغ به چه علت ایجاد می شود.

    جوش زدن صورت در سن بلوغ

    نوجوانان بسیار کمی وجود دارند که در سن بسیار حساس بلوغ جوش زدن در صورت خود را تجربه نکرده باشند و اغلب نوجوانان کم بیش هر چند گذرا این مشکل را تجربه کرده اند و به دلیل مشاهداتی که از برجا ماندن آثار جوش بر چهره دیگران داشته اند به دنبال سریع ترین روش رفع جوش های صورت خود خواهند بود و اکثر آنها این جوش ها را دستکاری می نمایند تا به خیال خود از شر آنها رهایی پیدا کنند اما ترکاندن این جوش ها باعث تکثیر و بر جا ماندن التهاب آنها خواهد شد.

    علت بروز جوش در نوجوانان

    هر ساله نوجوانان زیادی در سرتاسر جهان به علت ترشح بیش از حد چربی در پوست، عدم لایه برداری پوست صورت و رفع سلول های مرده سزح پوست، استرس ها و هیجانات دوران نوجوانی و بلوغ، رژیم غذایی نامناسب و پر چرب و مصرف بیش از حد فست فودها و غذاهای سرخ کردنی، عدم استفاده از ضد آفتاب و اثر تابش مستقیم اشعه های مضر آن و استفاده بیش از حد از لوازم آرایشی بی کیفیت و چرب دچار مسدود شدن منافذ پوست و جوش و آکنه می شوند که اگر درمان مناسبی در این سن برای جوش ها در نظر گرفته نشود به دلیل آثار مخرب جای جوش ها بر پوست درمان پیامدهای جوش بسیار زمان بر و هزینه بر خواهد بود.

    جوش زدن صورت سن بلوغ

    جوش زدن صورت سن بلوغ

    درمان جوش صورت نوجوانان

    – فرآیند درمان جوش صورت نوجوانان درمانی طولانی مدت می باشد که باید دوره آن به طور کامل سپری شود و نباید درمان نیمه کاره رها شود.
    – روش درمانی که توسط متخصص پوست برای هر نوجوانی در نظر گرفته می شود به نوع آکنه صورت وی و جوابدهی پوست به درمان بستگی خواهد داشت و متخصص داروها و کرم های موضعی استروئیدی و ترکیبی متفاوتی برای هر نوجوان را تجویز می نماید.
    – کرم ها و لوسیون های ضد آکنه غیر تجویزی که در بازار موجود هستند طی چند هفته آکنه خفیف را درمان می نمایند اما استفاده مداوم از آنها پوست را ملتهب و خشک می نماید.
    – اگر ایجاد جوش موجب فرورفتگی پوست شود متخصص جهت صاف نمودن پوست از روش هایی مانند لیزر درمانی ، لایه برداری و تزریق کلاژن استفاده خواهد کرد.
    – بسیاری از نوجوانان به جای درمان های تخصصی ترجیح می دهند پوست خود را با بخور دادن و لایه برداری با مواد طبیعی مانند سرکه سیب و آلوئه ورا از شر جوش رها نمایند.

    منبع : کلینیک تخصصی جوانسازی پوست آریا ایران نوین




    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.