با شما تماس می گیریم...


    مشاوره ربات تلگرام (۲۴ ساعته)

    جوش صورت
    14 نوامبر 2018 بدون نظر 627 بازدید

    جوش صورت را چگونه از بین ببریم

    برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
    [کل: 1 میانگین: 4]

    داشتن پوستی صاف و لطیف خواسته ی افراد بسیاری است ، اما مشکل جوش و آکنه از جمله مشکلات پوستی است که در نوجوانان و جوانان حتی افراد بزرگسال دیده می شود و سطح پوست را بسیار ملتهب و ناهموار می سازد ، در همین راستا در این مقاله ، روش های درمان جوش صورت مورد بررسی قرار گرفته شده است .

    مشکل جوش صورت

    جوش در اثر تجمع چربی و باکتری ها در زیر پوست و عدم راه یابی به بیرون ، در پوست ایجاد می گردد ، التهاب ، عفونت و آسیب پوستی ناشی از جوش ها به شدت زیبایی و سلامت پوست را تخریب می کند و باید در جهت درمان و پاکسازی اصولی و موثر آن در هر سن و سالی اقدام نمود.

    درمان جوش صورت با روش های خانگی

    همواره روش های خانگی ارزان و راحتی جهت رفع مشکل جوش های صورت وجود دارد ، برخی از این روش ها عبارتند از :
    ● لیموترش : این منبع اسیدی سبب نابودی باکتری های پوستی و خشک شدن سریعتر جوش های صورت خواهد شد ، لذا هر شب پیش از خواب ، یک نیمه از لیمو ترش را روی صورت خود بمالید و صبح بشویید ، در پوست های حساس با استعمال شود .
    ● خمیر دندان : خمیر دندان برای افرادی که جوش های مزمنی دارند ، تاثیز چندانی ندارد و می تواند به پوست آنها آسیب جدی بزند ، جهت تاثیر خمیر دندان بر جوش ها ، شب ها مقدار کمی خمیر دندان سفید ( فقط سفید ) روی انگشت خود بزنید و آن را روی جوش ها بمالید و صبح ها پوست را شست و شو دهید .
    ● سیر : سیر با خاصیت آنتی باکتریال و سولفور ، تأثیر شگفت انگیزی در نابودسازی سریع جوش پوستی دارد ، لذا چند حبه سیر را خرد کرده و روی قسمت های آسیب دیده پوست بگذارید ، پس از چند دقیقه پوست را شست و شو دهید .
    ● آسپرین : خاصیت ضد التهابی آسپرین قابلیت مبارزه با جوش ها را دارد و به کم رنگ شدن آنها هم کمک می کند ، از این رو یک ربع از آسپرین را شب ها روی قسمت های ملتهب پوست خود بگذارید و صبح آن را بشوئید .
    ● نمک دریایی :
    نمک دریا به سرعت جوش ها را پاکسازی می کند ،لذا مقداری آب به دو قرص نمک دریایی اضافه کنید و آن را روی جوش های پوستی قرار دهید .

    جوش در صورت

    جوش در صورت

    درمان جوش صورت با روش های پزشکی

    چنانچه نتوان با روش های خانگی به رفع موثر جوش های پوست صورت کمک کرد ، مراجعه به پزشک متخصص پوست لازم است ، پزشک متخصص با توجه به نوع جوش و پوست فرد ، شدت و عمق جوش ها از داروهای ضد جوش خوراکی جهت کاهش التهاب و نابودی باکتریهای تجمع یافته در زیر پوست کمک می گیرد ، همچنین محلول های موضعی و حتی ممکن است آمپول های تزریقی جهت کاهش جوش ها توسط پزشک تجویز گردد که با توجه به نیاز فرد به تجویز چنین داروهایی اقدام می گردد .
    لایه برداری شیمیایی ، لیزر درمانی ، میکرونیلدینگ و میکرودرم ابریژن نیز از جمله روش های موثر در جهت کاهش و درمان جای جوش می باشند که پس التیام کامل جوش ، می توان از آنها برای درمان جای جوش ( اسکار ) استفاده کرد .

    منبع :  کلینیک تخصصی جوانسازی پوست آریا ایران نوین




    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.