
درمان جوش پیشانی چیست
جوش در هر نقطه از صورت که ایجاد شود جذابیت و زیبایی پوست صورت و کل چهره را کاهش می دهد و هر فردی که به این عارضه دچار می شود باید این مسئله را به یاد داشته باشد که میلیون ها نفر مانند وی هر روزه به انواع جوش ها در صورت خود دچار می شوند و باید به جای اضطراب و استرس سعی نماید علت و درمان مشکل خود را به درستی دریابد و سلامت پوست صورت خود را برگرداند، پیشانی نیز یکی از نواحی صورت می باشد که به دلایل مختلف مانند سایر نقاط پوست صورت دچار جوش می شود و باید دید درمان جوش پیشانی چیست.
آنچه در این مقاله می خوانیم
علت بروز جوش پیشانی
ایجاد جوش پیشانی در هر فردی به دلایل متفاوتی ایجاد می شود که شامل موارد زیر مانند ترشح چربی بیش از حد از غدد سباسه پوست پیشانی، موهای چرب و شوره سر، تغییرات هورمونی در دوران بلوغ، بارداری و یائسگی، استرس، مصرف دخانیات، رژیم غذایی پر چرب، خوابیدن با پوست آرایش شده و عدم لایه برداری مناسب پوست پیشانی موجب می گردد تا پوست پیشانی جوش دار گردد.

درمان جوش پیشانی
درمان جوش پیشانی
جهت درمان جوش پیشانی از درمان های خانگی و تخصصی استفاده می گردد که هر کدام از این درمان ها در رفع جوش ها تاثیرات متفاوتی دارند و مقاومت جوش ها در برابر درمان و تاثیر پذیری پوست نسبت به درمان در بهبود وضعیت پوست و رفع جوش ها تاثیر خواهد داشت؛
درمان خانگی جوش پیشانی
قرار دادن انواع ماسک ها ی تهیه شده از خاک رس، آب لیمو، جوش شیرین و روغن نارگیل و زیتون، سرکه سیب ، عسل و ژل آلوئه ورا بر روی پوست پیشانی قبل از خواب و شستشوی این ماسک ها با آب ولرم موجب می گردد پوست پیشانی لایه برداری و ضد میکروبی شود و چربی اضافه پوست پیشانی از روی آن زدوده شود و شرایط رشد و چرکی شدن جوش ها محیا نشود و این جوش ها به مرور جمع و خشک شوند و برطرف گردند.
درمان تخصصی جوش پیشانی
با استفاده از کرم ها و پمادهای غیر تجویزی حاوی بنزوئیل پروکساید و اسید سالیسیلک طی یک تا دو هفته می توان جوش های پیشانی را رفع نمود و قرار دادن این کرم ها دوبار در روز بر روی جوش ها باعث می گردد تا جوش ها خشک و برطرف گردند و التهاب آنها از بین برود اما در مواردی که جوش ها بسیار چرکی و دردناک هستند و با درمان های ذکر شده رفع نشوند باید به متخصص جهت دریافت درمان های تخصصی ار مراجعه کرد.
نحوه برخورد با جوش صورت
– سوراخ کردن و کندن جوش ها باعث ایجاد زخم در پوست و باقی ماندن جای آنها تا باقی عمر خواهد شد.
– خانم ها جهت جلوگیری از جوش صورت باید از لوازم آرایش بدون چربی استفاده کنند و حتما قبل از خواب باید آرایش خود را پاک کنند.
– اگر جوش های صورت طی چند هفته درمان با روش های خانگی رفع نشوند باید به متخصص پوست مراجعه شود.
– استفاده از الکل جهت رفع جوش ها و یا خراش آنها با لیفت های خشک تنها موجب التهاب جوش ها و پخش شدن باکتری جوش در سطح کل صورت خواهد شد.
– افرادی که جوش صورت دارند پس از هر بار تماس دست های خود با صورت شان باید جهت جلوگیری از انتشار آنها دست های خود را با آب ولرم بشویند.
– درمان جوش صورت پروسه ای زمان بر می باشد که به صبر و مداومت در درمان نیاز خواهد داشت و نباید درمان نیمه کاره رها شود.
منبع : کلینیک تخصصی جوانسازی پوست آریا ایران نوین
دیدگاهتان را بنویسید