
درمان ریزش مو ارثی
ریزش مو عارضه ای بسیار ناخوشایند و نگران کننده است که با توجه به عامل ایجاد کننده ی آن باید مورد درمان قرار گیرد ، از این رو در این مقاله ، چگونگی درمان ریزش مو ارثی مورد بررسی قرار گرفته شده است .
آنچه در این مقاله می خوانیم
ریزش مو ارثی
در ریزش موی ارثی ، فرد در اثر فعال شدن ژن ریزش مو دچار این عارضه می شود و به نازک شدن موها فرآیند ریزش موی ارثی شروع می گردد .
علائم ریزش موی ارثی
در اثر ریزش موی ارثی که از خانواده ی پدری و یا مادری به فرد می رشد ، مردان با الگوی M شکل دچار ریزش مو می شوند در حالی زنان برخلاف مردان با حفظ خط رویش جلوی سر ، با الگوی درخت کریسمس دچار ریزش موی اثری می شوند که به شکل پراکنده خواهد بود .
درمان ریزش مو ارثی
به طور کلی عارضه ی ریزش مو ارثی درمان قطعی ندارد و بسته به اینکه چه زمانی ژن ریزش مو در فرد فعال گردد ، این عارضه می تواند در هر سنی شروع شود و فرد را درگیر نماید .

درمان کردن ریزش مو ارثی
روش های کاهش ریزش موی ارثی
پس از تشخیص ریزش موی ارثی در فرد به منظور کاهش ریزش موها ، مصرف قرص خوراکی فیناستراید و محلول موضعی مینوکسیدیل تجویز می گردد ، این دو دارو تنها می تواند گسترده شدن و افزایش ریزش مو را در فرد کاهش دهد .
کاشت مو برای ریزش موی ارثی
موهای ریخته شده به علت زمینه ی ارثی ، دیگر رشد نخواهند کرد ، لذا مناطق طاس سر را می توان با عمل زیبایی کاشت مو به شکل مطلوبی ترمیم نمود .
در عمل کاشت مو ، موهایی با ریشه از بانک مو پشت سر فرد با روش خاصی برداشته می شوند و پس از جداسازی تارهای مو از هم ، با دقت در نواحی کم پشت و یا طاس کاشته می شوند که حدود ۱ الی ۲ سال نیز زمان لازم است که کلیه ی موهای پیوندی ، رشدی طبیعی پیدا کنند .
منبع : کلینیک تخصصی کاشت موی طبیعی آریا ایران نوین
دیدگاهتان را بنویسید