
روش های نگهداری مو
گر چه برخی از مشکلات مو مانند کم پشتی موها و ریزش مو بعد از سن خاصی به دلایل ارثی ایجاد می شوند اما اغلب مشکلات ایجاد شده برای موها به دلیل استفاده نامناسب از محصولات بهداشتی، عدم توجه به موها و تغذیه نامناسب نشات می گیرند و افراد بدون توجه به رعایت نکات نگهداری از موها و بدون توجه به اثر رفتار خود به گونه ای با موی خود رفتار می نمایند که مو پیش از پیش آسیب می بیند و در نهایت دچار ریزش بدون بازگشت می شود اما روش های نگهداری مو چیست.
روش های نگهداری مو
– بهترین زمان شستشوی موها زمانی می باشد که چربی طبیعی پوست سر به نوک موها می رسد و این مسئله معمولا هر چند روز اتفاق می افتد بنابراین شستشوی روزانه موها کاری ضروری نمی باشد.
– افرادی که موی بلند دارند جهت جلوگیری از ریزش موی خود به صورت کششی و خاصی شدن شقیقه ها از مو باید همواره مدل بستن موهای خود را تغییر دهند .
– شانه کردن مو در حالت خیسی باعث کشیده شدن تار موها ، شکستگی نوک آنها و ضعیف شدن ریشه می گردد بنابراین افرادی که عادت به شانه کردن موی خود در حالت خیسی دارند باید اول مو را نرم سپس دسته بندی نمایند تا موها به هم گره نخورند.
– سشوار کشیدن زیاد موها هنگامی که خیس هستند باعث می گردد حرارت سشوار رطوبت طبیعی مو را از بین ببرد و به همین دلیل بهترین روش خشک کردن موها قرار گرفتن در هوای آزاد می باشد.
– ماساژ دادن پوست سر با نوک انگشت باعث می گردد جریان خون در پوست سر افزایش پیدا کند و مواد مغذی بهتر به ریشه مو رسانده شود.
– حالت دهی موها با مواد شیمیایی پلیمری چون انواع تافت و ژل ها موجب می گردد تا این مواد پلیمری تا مدت ها روی مو باقی بمانند و باعث خشک شدن و شکنندگی موها شوند.
– شوره سر مشکلی می باشد که اغلب افرادی که پوست چربی دارند با آن مواجه می شوند و این افراد با مصرف شامپوهای حاوی اسید سالیسیلک ، روی و سولفید سلنیوم به طور مرتب می توانند شوره سر خود را درمان نمایند.
محصولات تقویت کننده مو
بسیاری از محصولات تولیدی شرکت های لوازم آرایشی و بهداشتی با هدف تقویت کنندگی موهای رنگ شده و آسیب دیده بر اثر سشوار کشیدن و اتو کردن تولید می شوند که این محصولات شامل انواع کرم ها، ژل ها، سرم ها و تقویت کننده های مو هستند که هر کدام ترکیبی متفاوت دارند و گر چه استفاده از آنها تا مدتی مشکلات ظاهری مو را از بین می برد اما این کرم ها خود ممکن است به دلیل مواد تشکیل دهنده شیمیایی باعث خشکی بیشتر مو شوند اما در مقابل استفاده از مواد طبیعی و ماسک های گیاهی هیچ گونه آسیبی به ساختمان مولکولی موها وارد نخواهد کرد.

روش های نگهداری مو
ماسک های طبیعی نگهدارنده مو
با استفاده از روغن های گیاهی مانند روغن زیتون، نارگیل، ماست، آب لیمو، سرکه سیب، مایونز، موز ، تخم مرغ و آووکادو می توان ماسک های مختلف طبیعی و خانگی تهیه نمود و با قرار دادن این مواد به طور هفتگی به مدت یک ساعت بر روی موها و سپس استحمام موهای رنگ شده و آسیب دیده از دکلره و حرارت را ترمیم و تقویت نمود بدون آنکه به ریشه موها آسیبی وارد کرد.
منبع : کلینیک تخصصی کاشت موی طبیعی آریا ایران نوین
دیدگاهتان را بنویسید