با شما تماس می گیریم...


    مشاوره ربات تلگرام (۲۴ ساعته)

    سرعت رشد مژه
    18 نوامبر 2018 بدون نظر 995 بازدید

    سرعت رشد مژه

    برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
    [کل: 1 میانگین: 3]

    مژه به تارهای مویی گفته می شود که در حاشیه پلک بالا و پایین رویش می کنند ، وظیفه ی این نوع مو ، جلوگیری از ورود گرد و غبار و همچنین زیبایی و افزایش جذابت چشم و چهره ی فرد می باشد ، در این مقاله ، سرعت رشد مژه برای آن دسته از افرادی که همواره برایشان جای سئوال است که چرا مژه و ابرو همانند موهای سر رشد بلندی ندارند ، مورد بررسی قرار گرفته شده است .

    سرعت رشد مژه

    مژه ها عمری بین ۳ تا ۵ ماه دارند که پس از این مدت مژه خواهد ریخت و مژه ی جدیدی مجددا در همان محل رشد خواهد کرد از آنجا که عمر مفید هر مژه بسیار کوتاه است، لذا امکان بلند شدن مژه ها به اندازه رشد موی سر وجود نخواهد داشت ، به نحوی که هر تار مژه ، حداکثر حدود ۲٫۱ اینچ رشد خواهد کرد .

    مراحل رشد مژه

    کلیه ی فولیکول های مژه ، یک چرخه سه مرحله ای را طی می کنند ؛ آناژن (anagen) دوره ای است که مو به صورت فعال درحال رشد است ، کاتاژن (catagen) مرحله کوتاهی است که سرعت رشد کند می شود و تلوژن (telogen) نیز مرحله استراحت مژه می باشد که پس از اتمام این مرحله ، مو جدیدی شروع به رشد کرده و موی قدیمی را خواهد ریخت .
    دوره آناژن موهای سر حدود ۴ تا ۸ سال به طول می انجامد در حالی که این دوره برای مژه ها ۱ تا ۶ ماه می باشد ، لذا رشد آنها کمتر از موهای ناحیه سر خواهد بود .

    سرعت رشد مژه چقدر است

    سرعت رشد مژه چقدر است

    مراقبت و نگه داری از مژه

    با اینکه نمی توان رشد مژه ها را از میزان ۲٫۱ اینچ بیشتر نمود ، اما با راه کارهایی زیر می توان زیبایی و تراکم مژه های موجود را حفظ نمود :
    ● در برنامه ی غذایی خود گروه های مختلف مواد غذایی را جای دهید تا ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز رشد مژه ها تامین گردد .
    ● کمتر از مواد آرایشی بر روی مژه های استفاده کنید ، ریمل های ضد آب و مژه مصنوعی را کنار بگذارید و به آرامی به طور کامل آرایش چشم را پاک کنید .
    ● با ورزش ، استرس و فشارهای عصبی را از خود دور سازید ، زیرا استرس به طور موثری سبب نازکی و ریزش مژه خواهد شد .
    ● با روغن های گیاهی و طبیعی مانند ؛ روغن بادام ، روغن کرچک ، روغن نارگیل و غیره ، مژه ها شب هنگام نرم نگه داشته و صبح به آرامی شست و شو دهید .
    ● چنانچه مبتلا به بیماری روانی کندن غیرارادی مژه هستید ، به روانپزشک مراجعه کنید .

    منبع : کلینیک تخصصی کاشت موی طبیعی  آریا ایران نوین




    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.