
علل ضعف و ریزش مو
همواره بررسی و ارزیابی علل ایجاد کننده ی یک عارضه در درمان موثر و کارآمد آن عارضه بسیار اثر بخش خواهد بود زیرا درمان بدون علت یابی موجب بازگشت عارضه خواهد شد ، لذا باید درمان با رفع علت ایجاد کننده همراه باشد ، در همین راستا در این مقاله ، علل ضعف و ریزش مو مورد بررسی قرار گرفته شده است .
عارضه ی ضعف و ریزش مو
به طور کلی یک فرد در طول شبانه روز به طور میانگین حدود ۱۰۰ الی ۱۵۰ تار موی خود را از دست می دهد ، اما هنگامی که موها دچار موخره ، خشکی ، شکنندگی ، نازکی و ریزش می شوند و ریزش مو به گونه ای است که ناحیه ی سر کم پشت می گردد ، عارضه ی ضعف و ریزش مو رخ داده است و لازم است با انجام بررسی های لازم ، علت ریزش مو ، مشخص و درمان لازمه ، اعمال گردد .
علل ضعف و ریزش مو
بافت حساس و شکننده ی مو در اثر عوامل مختلفی مانند ؛ استفاده ی مداوم از وسایل حرارتی ( اتو مو ، سشوار و … ) ، محکم بستن مو ، اختلالات هورمونی ( تخمدان پلی کیستیک ، پرکاری یا کم کاری تیروئید ، برخی بیماری ها ( ریزش موی سکه ای ) ، مصرف برخی داروها ، پرتو درمانی و شیمی درمانی ، کمبود ویتامین ها ، کم خونی ، کمبود آهن و مواد معدنی ، زمینه ی ژنتیکی ، استرس و فشارهای روحی و روانی شدید و مداوم ، خواب ناکافی و … ضعیف و نازک شده و شروع به ریزش خواهد کرد و در صورت عدم درمان به موقع ، در محل موی ریزش کرده ، مویی رشد نخواهد کرد و فرد به طاسی دچار خواهد شد .

علل ضعف و ریزش مو
درمان ضعف و ریزش مو
از آنجا که عوامل تضعیف کننده و ریزش مو بسیار متعدد هستند ، لذا جهت درمان عارضه ی ریزش مو باید به پزشک متخصص پوست و مو مراجعه شود ، پزشک با معاینه و انجام بررسی های لازم و در صورت نیاز با انجام برخی تست ها و آزمایشات ، علت دقیق ریزش مو را در فرد مشخص و در صورت نیاز از درمان های دارویی ، تزریقاتی ، مکمل های غذایی ، محلول های موضعی و …. استفاده خواهد کرد .
لیزر درمانی ، فلپ پوست ، کاشت مو ، تزریق prp ، مزوتراپی پوست و .. از جمله روش هایی است که در صورت عدم رشد موهای فرد ، جهت ایجاد تراکم نسبی موها در نواحی ریزش کرده ، پس از درمان های اولیه ، مورد توجه قرار می گیرند .
منبع : کلینیک تخصصی کاشت موی طبیعی آریا ایران نوین
دیدگاهتان را بنویسید