با شما تماس می گیریم...


    مشاوره ربات تلگرام (۲۴ ساعته)

    پرپشتی ابرو
    27 نوامبر 2018 بدون نظر 371 بازدید

    برای پرپشت شدن ابروها چه کنیم

    برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
    [کل: 1 میانگین: 5]

    بافت مو دارای ریشه ی حساس و آسیب پذیری است که در اثر عوامل مخرب به راحتی دچار صدمه و ریزش خواهد شد ، از آنجا که پرپشتی و تراکم مناسب موهای ابرو سبب زیبایی چهره ی فرد می گردد ، در این مقاله ، چگونگی پرپشت شدن ابروها با روش های مناسب مورد بررسی قرار گرفته شده است .

    علت کم پشتی و ریزش ابروها

    علل زمینه ای و ریشه ای متعددی باعث تضعیف فولیکول های مو و در نتیجه سبب ریزش و کم پشتی ابروها خواهد شد ، این عوامل شامل ؛ فشارهای روحی ، استرس و اضطراب مداوم ، زمینه ی ژنتیکی ( ارثی ) ، اختلالات کبدی ، تغییرات هورمونی ، عدم تغذیه ی کامل و سالم ، کم خونی ، کمبود آهن ، برداشتن و نازک کردن بیش از حد ابرو ، رنگ کردن های مداوم ، کم کاری تیروئید ، تخمدان پلی کیستیک و … می باشد که هر کدام این علل به درمان های خاصی نیاز دارد .

    چگونگی پرپشت شدن ابروها با روش های خانگی

    بیشترین علت کم پشتی ابروها ، زمینه ی ژنتیکی می باشد و جای نگرانی نخواهد بود ، همچنین رفتار نادرست با ابروها ( برداشتن بیش از حد ) دلیل دیگری است که نیازی به مراجعه به پزشک متخصص ندارد ، لذا مراقبت از ابروها و عدم برداشتن زیاد ابرو ها و همچنین به کمک روش های خانگی می توان تراکم ابروها را افزایش داد .
    استفاده از سیر برای افزایش پرپشتی ابروها :
    چند حبه سیر را به خوبی خرد کرده ، آب آنها را در جهت رویش موها به ابروها و پوست ابرو بمالید ، چند ساعت باید صبر کرد تا اثر این روش بر روی فولیکول های مو موثر گردد ، حداقل روزی دو بار این روش باید به کار بسته شود تا پرپشتی ابروها حادث گردد.
    همچنین پوست ناحیه ی ابرو و موهای آن با روغن هایی نظیر ؛ روغن نارگیل ، کرچک و زیتون به مدت نیم ساعت در روز در پرپشت شدن ابروها نیز بسیار موثر خواهد بود .

    پرپشت شدن ابروها

    پرپشت شدن ابروها

    چگونگی پرپشت شدن ابروها با روش های پزشکی

    هنگام مراجعه به پزشک متخصص پوست و مو جهت تقویت فولیکول های مو و افزایش تراکم آن ، پزشک ابتدا با معاینه های بالینی و موضعی علت کم پشتی ابرو را مورد بررسی قرار می دهد ، چنانچه بیماری خاصی نظیر کم کاری تیروئید موجب کم پشتی ابروها شده باشد با داروهای موثر ابتدا بیماری رفع و سپس با روش های نظیر مکمل های غذایی ، محلول های ضد ریزش مو و … سعی در احیاء فولیکول های ریزش کرده می کند ، در مواردی که نتوان با درمان های دارویی ، تاثیری در روند رشد موهای ابرو داشت ، لیزر تراپی و یا تزریق prp نیز جهت افزایش تراکم ابروها بسیار موثر خواهند بود ، روش کاشت ابرو ، هنگامی مورد توجه قرار می گیرد که نتوان با روش های دارویی و موضعی دیگر ، فولیکول های مو را نجات داد .
    پزشک متخصص پوست و مو به صورت اصولی و با روش های اساسی به درمان مشکلات ابرو و افزایش پرپشتی آن اقدام می کند ، لذا نتایج حاصل از درمان های پزشکی بسیار سریع تر و موثرتر خواهند بود .

    منبع : کلینیک تخصصی جوانسازی پوست آریا ایران نوین

    به اشتراک بگذارید



    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.